Tutustuminen Finlaysoniin

Keskiviikkona 20.11. kävimme tutustumassa Finlaysonin lippulaivamyymälään Helsingin Espalla. Alkuun kuulimme yrityksen 1820-luvulta alkavaa historiaa, johon kuuluvat esimerkiksi vuonna 1882 syttyneet Skandinavian ensimmäiset sähkövalot sekä tehdasalue, jossa oli muun muassa omat sairaala, kirkko ja koulu. Meille kerrottiin myös Finlaysonin suunnittelijoista sekä kuoseista, joista monet ovat edelleen tuotannossa – varsinkin monen lapsuudesta muistama elefanttikuosi kirvoitti osallistujissa ihastuneita huokauksia.

Illan aikana osallistujat saivat tehdä ostoksia mukavilla alennuksilla, ja kaikesta päätellen moni simalaisen läheinen saa tänä jouluna ihanan pehmeän paketin 🙂

http://www.finlayson.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s