SiMaa pähkinänkuoressa

Siperian Martat (SiMa) on sanaleikki helsinkiläisyydestä, arjesta ja juhlasta. Helsinki on se Siperia, jonne niin moni on tullut ’karkotetuksi’ opiskelemaan tai työhön. Toisinaan koko Suomi voi tuntua Siperialta.  Siperia on kuitenkin myös loistava syy kokoontua ja tehdä yhdessä parempaa arkea tuuliselle taigalle. Yhdessä arjestakin tulee juhlaa ja paras sima tulee itse tekemällä, varsinkin jos löytää hyvän reseptin. Ja mikäpä olisi parempi paikka reseptien vaihtamiseen kuin Siperian Martat.

IMG_9929

Siperian Marttojen toimintaperiaate:

Simalaisia yhdistää into tehdä asioita yhdessä, oppia, kokeilla ja kehittää osaamistaan. Intohimojamme ovat eväsretket, taidemuseot, kastikekurssit, politiikka, tasa-arvo, hauskanpito ja joulukoristeet – sekä tietysti kaikki muu hauska ja hyödyllinen maan ja taivaan väliltä.

Kaikki toimintamme perustuu yhdessä ideoimiseen ja tekemiseen. Jos olet aina halunnut kokeilla jotakin uutta, vaikka laitesukellusta tai sushia, mutta et ole koskaan saanut aikaiseksi, tässä voi olla tilaisuutesi. Tule mukaan SiMa toimintaan ja järjestä kokeilukerta tai kokkauskurssi yhdessä muiden simalaisten kanssa.

Miten Siperian Martat toimivat?

Jäsenet, simalaiset valitsevat Siperian Martoille hallituksen, joka suunnittelee ja toteuttaa SiMan toimintaa. Hallitus tapaa noin kerran kuukaudessa ja kokoukset ovat kaikille avoimia. Kokouksissa juodaan kahvia, jutellaan, tehdään käsitöitä ja tutustutaan toisiimme.

Hallituksen lisäksi SiMalla on mm. ruokamartta, kässämartta, puutarhamartta ja tiedotusmartta.

Meitä on siis monta innokasta tekemässä SiMasta kaikkien simalaisten yhteistä yhdistystä. Tule mukaan!

One thought on “SiMaa pähkinänkuoressa

  1. Päivitysilmoitus: Simaa sen olla pitää « Siperian Martat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s