Simamaisia joulukortteja

Keskiviikkona 30.10. joukko innokkaita marttoja kerääntyi opettelemaan uusia ideoita joulukorttiaskarteluun. Ohjelmassa oli muun muassa niidigraafika-tekniikalla tehtyjä sydänkortteja ja tarrapaperin avulla luotu raitatausta korttiin.

Image

Ohjaajan tekemät mallikortit keräsivät ensin epäuskoisia huudahduksia, eihän tuollaisia osaisi kukaan tehdä! Opetus teki kuitenkin tehtävänsä, ja illan lopuksi jokaisella askartelijalla oli valmiina monta erilaista korttia ja iso kasa ideoita vietäväksi joko omaan korttipajaan tai edelleen muille opetettavaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s