Jouluglögit 17.12.

Tervetuloa SiMan jouluglögeille tiistaina 17.12. klo 17.30-19! Paikkana on Sokerileipuri Suomisen kahvila Helsingissä Lampan talossa (http://www.sokerileipurisuominen.com/), ja SiMa tarjoaa glögit ensimmäiselle kymmenelle ilmoittautuneelle. Ilmoittautumiset perinteiseen tapaan SiMa-mailiin siperian.martat@gmail.com :).

Glögien lomassa pidämme viimeisen hallituksen kokouksen, eli jos haluat tulla tuomaan ehdotuksia ensi vuoden ohjelmaksi tai sinulla olisi muita ideoita toimintaamme, on tässä mainio tilaisuus. Tule juomaan muki lämmintä jouluglögiä ja nauttimaan kahvilan ihanista antimista hyvässä seurassa!

IMG_4872
Terveisin,

-Siperian Marttojen hallitus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s