Jäsenkyselyn satoa

SiMa kysyi, te vastasitte.

”Mitä sinä olet aina halunnut tehdä marttojen kanssa mutta kukaan ei ole vielä keksinyt ehdottaa? ”

Ideoita tuli laidasta laitaan, hauskoja ja oivaltavia. Hallitus tarttui heti muutamaan, ja muitakin ideoita otetaan työn alle vuoden mittaan. Ensimmäisenä toteutuvat toivomukset kasvisruokakurssista ja gluteiinittomasta ruoasta: maaliskuussa pidetään vegaanisen ja gluteiinittoman ruoan kurssi.

SiMa neuloo ja nalkuttaa noin kerran kuussa, ja tilaisuuteen ovat kaikki simalaiset tervetulleita, neuleen kera tai ilman. Mukavaa yhdessäoloa on luvassa myös huhtikuun lopulla, omassa kevätkokouksessamme.

Kevääksi koetamme saada järjestymään myös saippuantekoa ja pyöränhuoltoa.

Muistattehan, että SiMa on jäsentensä näköinen ja oloinen: kaikki simalaiset ovat tervetulleita mukaan hallituksen kokouksiin ja ennen kaikkea kaikki halukkaat saavat järjestää tapahtumia ja toimintaa toisille simalaisille, tarvittaessa hallituksen avustuksella: jos hallitus ei ehdi toteuttaa juuri Sinun hyvää ideaasi, toteuta se itse! Jos haluat vaikkapa yritysvierailulle tai marttajoukolla konserttiin, ota yhteyttä hallitukseen (siperian.martat(ät)gmail.com) ja ryhdy puuhahenkilöksi.

Ihanaa kevättä!

Jalosireeni

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s