Rakkaudesta rahaan

Torstai on toivoa täynnä; Siperian Martat kokoontuivat kuulemaan varallisuusvalmentaja Terhi Majasalmen luentoa siitä kuinka raha virtaa omassa taloudessa ja miten omat taloudelliset mahdollisuudet voisivat kasvaa.

Terhi Majasalmi muistutti, että naisetkin voivat ja saavat puhua rahasta. Rahaa ei tarvitse rakastaa, raha on vain väline. Mutta se on tärkeä väline omien tavoitteiden tai unelmien toteuttamiseen.

Kukkaro aina tyhjänä? Ehkä tähän voisi saada muutoksen.

Kukkaro aina tyhjänä? Ehkä tähän voisi saada muutoksen.

Terhi Majasalmi muistutti simalaisia, että koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa – ja vähän on aina parempi kuin ei mitään. Säästäminen ja sijoittaminen ovat eri asioita – ja jokaisella tulisi olla henkilökohtainen vararahasto. Ilman suuria pääomiakin voi turvata omaa talouttaan paremmin; olennaista on ymmärtää oman talouden rahavirtoja. Majasalmi kannusti kaikkia pohtimaan omaa osaamistaan vaikka joka päivä – ja tutustumaan tarkoin omaan talouteen. Vain siten voi nähdä mitä mahdollisuuksia itsellä on.

Lue lisää: http://terhimajasalmi.com/terhin-teesit/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s