Kokeile pilatesta simalaisten kanssa

Syksyn pimenevät illat ovat kuin luotuja uuden harrastuksen aloittamiselle. Voisiko tämä uusi harrastus olla pilates? Siperian Martat järjestävät nyt mahdollisuuden tutustua lajiin!

Pidämme pilateksen tutustumiskerran 14.10.2015 klo 17.30-19.00 Helsingin keskustassa Aalto-yliopiston tiloissa osoitteessa Runeberginkatu 14-16. Tämän puolentoista tunnin aikana perehdymme pilatesharjoitelun saloihin: hengitykseen, keskivartalon tukeen, lapatukeen, oikeaoppiseen lähtöasentoon ja liikkeen virtaukseen. Ohjaajanamme toimii Anna Villberg, joka on koulutukseltaan Somatic Pilates ohjaajaharjoittelija ja laulupedagogi.

Illan hinta on simalaisilta 14 € ja muilta 16 €. Ilmoittautua voit osoitteeseen siperian.martat(ät)gmail.com, lähetämme maksuohjeet ja lisätietoja paikasta ilmoittautuneille erikseen.

Jos sinulla on oma jooga- tai muu vastaava matto niin ota se mukaan. Meillä on myös pieni määrä mattoja joita voi lainata jos sinulla ei ole omaa mattoa, ilmoittele silloin asiasta meille samalla kun ilmoittaudut niin tiedämme varautua. Vaatetukseksi sopii kevyt joustava vaate, ja myös oma vesipullo kannattaa ottaa mukaan. Kenkiä ei tunnilla tarvita.

Tervetuloa mukaan!

Terkuin,

Siperian Martat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s