Marttamaista hemmottelua Lushissa

LUSHOnko mitään ihanampaa kuin upottaa jalat lämpimään kylpyyn pitkän päivän päätteeksi? Ei varmasti, ainakaan jos kysytään SiMan Lush-kauneusiltaan osallistuneilta! Jalkojen hoito kerrankin ilman kiirettä kuorintoineen ja ihanine voiteineen oli juuri sitä arkipäivän luksusta, josta tulee haaveiltua niin usein mutta jota harvemmin tulee toteutettua kotona. Pienellä vaivalla ja hemmottelevilla tuotteilla saa aikaan kotikylpylää vastaavan tunnelman, ja monessa kodissa tullaan varmasti tämän jälkeen viettämään säännöllisesti rentouttavia hetkiä jalkakylvyn merkeissä.

Jalkakylvyn lomassa kuulimme kauneudenhoitovinkkejä ja saimme kokeilla erilaisia kasvojenhoitotuotteita. Nyt tiedämme, mitä on Queen of Hungary Water ja miten paljon Lush käyttää luomuraaka-aineita. Illan kohokohta oli tuorekasvonaamion teko alusta loppuun: marttamaisella tarmolla sekoitimme raaka-aineet toisiinsa ja tuloksena oli syötävän hyvältä tuoksuva mustikkanaamio, jota saimme myös kotiin vietäväksi. Illan päätteeksi asiantuntevat myyjät auttoivat meitä ostoksissamme, ja kotiin lähti joukko iloisia, rentoutuneita ja energisiä naisia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s