Kauneusilta Lushin tapaan 17.9.

Tulevan syksyn keskelle on tiedossa simamaista hemmottelua Lushin liikkeessä 17.9. järjestettävässä kauneusillassa. Tiedossa on tunnin ajan itsestään huolehtimista, ihonhoidon niksejä ja mukavaa yhdessäoloa.

Created with Nokia Smart Cam

Illan aloittaa hellivä jalkahoito jalkakylpyineen, ja samalla opimme ihonhoidon salaisuuksia. Tämän jälkeen pääsemme osallistumaan tuorekasvonaamiotyöpajaan, jossa nähdään, miten Lushin kasvonaamiot syntyvät. Tapahtuman päätteeksi on mahdollisuus tehdä ostoksia ja kysellä neuvoja Lushin henkilökunnalta. Kaikki osallistujat saavat mukaansa Lushin kasvonaamion (arvo 12,95 €) ja 10 € arvoisen lahjakortin ostoksia varten.

Tapahtuma järjestetään Lushin liikkeessä Helsingin Citycenterissä keskiviikkona 17.9.2014 klo 19.15 alkaen. Tilaisuuden hinta on 28 euroa SiMan jäseniltä, muilta 30 euroa. Tilaisuuden kesto on noin yksi tunti. Ilmoittautumiset viimeistään 2.9. SiMan sähköpostiin (siperian.martat@gmail.com), lähetämme ilmoittautuneille erikseen maksutiedot. Tapahtuman tarkempia tietoja voi lukea Lushin nettisivulta http://www.lush.fi/tuotteet/yksityistilaisuudet/BEAUTY-SCHOOL-111272. Lushiin ja sen tuotteisiin voi tutustua sivulla http://www.lush.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s