Jäätelöitä jokaiseen makuun

Siperian Martat pääsivät maistelemaan Kolmen kaverin jäätelöitä keskiviikkona 28.8. kahvila Caruselissa. Kolmen kaverin Heikki kertoi uuden jäätelönvalmistajan alkuvaiheista, ja tämän jälkeen pääsimme itse asiaan eli maistelemaan jäätelöntekijäkolmikon tuotoksia.

Maistelun aikana saimme tutustua kahdeksaan eri jäätelömakuun, josta kolme on tällä hetkellä myynnissä kaupoissa. Jännittäväksi maistelun teki se, että saimme antaa uutuusmakuihin mustaherukkaan ja punaherukkaan kommenttejamme ja kertoa, mikä maku mielestämme sopisi niiden kanssa yhteen. Katsotaan, päätyykö joku ehdotuksistamme vielä myyntiin asti J.

Mikä jäätelöistä oli paras? Tästä mielipiteet hajosivat huomattavan paljon, mutta kaikille löytyi jokin lempimaku ja kaikki lähtivät kotiin vatsat täynnä toinen toistaan maistuvampia herkkuja. Nyt vain odottelemaan uusia makuja kauppoihin!

 Kolme kaveria

Lisätietoja kolmesta kaverista osoitteessa http://www.kolmekaveria.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s