Keramiikkaa pukin konttiin tai omaksi iloksi

Siperian Martat järjestävät keramiikkamuotoilija Elina Sallisen taitavalla opastuksella kaksiosaisen keramiikkakurssin la-su 10. – 11.11. ja la 17.11.

Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta keramiikkatöistä. Elinan avulla aloittelijakin onnistuu.

Kurssi järjestetään kahtena peräkkäisenä viikonloppuna klo 11 – 15. Ensimmäisellä kurssikerralla tehdään savesta erilaisia töitä: astioita, helmiä, joulukoristeita – vain mielikuvitus on rajana. Kahden päivän aikana ehtii kokeilla useita tekniikoita ja tehdä paljon erilaisia esineitä. Toisella kurssikerralla työt lasitetaan/pinnoitetaan. Lasitteilla työt saavat upean värin ja pinnan. Lasitevärejä on käytössä useita erilaisia.

Kurssi pidetään Lauttasaaressa (os. Vattuniementie 15).

Mukaan kannattaa varata joko vaihtovaatteet tai vaikka essu, jotta vaatteet eivät sotkeennu.  Savi lähtee vaatteista vesipesussa, mutta kuulemma ihan iltapuvussa ei kannata savihommia kuitenkaan tehdä.

Kurssin hinta on 60€/simalainen ja 65€/ei-simalainen. Hintaan kuuluu opetus, työvälineiden käyttö, savet, lasitteet ja poltot, sekä pientä välipalaa kahvin/teen kyytipojaksi.

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumismaksu SiMan tilille (Suupohjan Osuuspankki, Siperian Martat, 473000-114123) viimeistään 1.11. mennessä, sekä lähettämällä sähköpostia SiMalle. Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä.

Lisätietoja Elina Sallisen Oivi Design -keramiikkayrityksestä:http://www.oividesign.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s