Salainen Marttaystävä 3

Salainen Marttaystävä 3 tuo iloa ja jännitystä syyskuukausille.
Ilmoittaudu sinäkin mukaan!

Ilmoittautuminen Salaisen Marttaystävän kierrokselle 3 alkaa 6.8. Mukaan mahtuu 50 ilmoittautunutta. Ilmoittautumisaika päättyy 28.8.Salainen ystävä -ringin perusperiaate on yksinkertainen: jokainen osallistuja saa salaisen ystävän, jota tulee ilahduttaa ringin säännöissä määritellyllä tavalla esimerkiksi erilaisilla yllätyslahjoilla. Lahjojen ja yllätysten lähettäjän henkilöllisyys selviää vastaanottajalle vasta viimeisen lähetyksen yhteydessä.  Salaiseen Marttaystävään osallistumisen edellytyksenä ei ole Marttayhdistyksen jäsenyys.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s