Herkkubrunssi ja leppoisaa neulontaa

Lauantaina aamupäivällä 26.2. kuuden martan iloinen joukko kokoontui Arabiaan Dylanin notkuvien brunssipöytien ääreen. Etäisestä sijainnistaan huolimatta paikka osoittautui loistovalinnaksi, sillä ruokatarjonta oli ylitsepursuavan runsasta ja laadukasta. Myös pöytävaraus osoittautui välttämättömyydeksi, sillä vapaita pöytiä ei juuri olisi ollut tarjolla. Sana erinomaisesta brunssista oli ilmeisesti kiirinyt muidenkin korviin.

Masut piukeina jatkoimme matkaa Vallilaan Lankatalon Priimaan. Myös Priima oli positiivinen yllätys ja suorastaan huumaannuimme myymälän runsaasta ja persoonallisesta lankatarjonnasta. Tiedotusmartallakin kesti lankojen ihailulta melkein tunti päästä neulomisen pariin. Istahdimme neulomaan myymälän keskelle rakennetulle viihtyisälle saarekkeelle, ja talo ystävällisesti tarjosi meille kahvia ja teetä sekä kahvileipää.

Erityisen positiivista oli tuoreiden jäsenien runsas osanotto sekä brunssilla että neulomassa. Päivä oli kaiken kaikkiaan oikein onnistunut ja päätimmekin järjestää uuden neulontatapahtuman Priimassa pikapuoliin, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan tämän mukavan harrastuksen pariin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s