SiMaa korkojen kera

Kylmänä perjantai-iltana joukko marttoja taapersi läpi tuulen ja tuiskun MTV3:n studiolle, jossa meitä odotti lämpimääkin lämpimämpi vastaanotto alkudrinkkien muodossa. Ennen varsinaisen lähetyksen alkua saimme nauttia stand-up-komiikasta, joka ei jättänyt ketään kylmäksi. Loputkin muistot viimaisesta talvesta hälvenivät viimeistään silloin, kun iloiset ja positiivisuutta huokuvat juontajat Vappu ja Jenni kävelivät studioon ja ottivat yleisön haltuunsa. Pääsimme kuulemaan ahkerasti keikkailevan Suvi Teräsniskan, umpirakastuneiden Satu Silvon ja Reidar Palmgrenin sekä huippuotteluun valmistautuvan Amin Asikaisen haastattelut. Tunnelma oli kaikin puolin rento ja mukava, ja tunti vierähti kuin varkain. Marttamaisen onnistunut ilta siis :).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s