Jatkoilla jazz-tytön boksissa 22.3.

Tiistaina 22.3. SiMa järjestää ruokakurssin teemalla: ”Jatkoilla jazz-tytön boksissa”. Kurssilla eläydytään helsinkiläisen ”jazz-tytön” elämään vuonna 1929.

Kurssin menu vaihtelee, mutta kestosuosikkeja on ollut läskisoosin lisäksi punajuuripihvit sipulirenkailla, Pähkinämäen perunat, simpukkavoileivät, purjo-perunasosekeitto, suklaahyytelöt, kaneliässät jne. Kurssin vetäjä suunnittelee kurssin tarvittaessa myös kasvissyöjille ja vegaaneillekin sopivaksi: kenenkään ei kuulemma tarvitse kurssilla tyytyä pelkkään kovaan teehen 🙂

Kurssi järjestetään Uudenmaan Marttojen opetuskeittiössä Helsingin keskustassa osoitteessa Lapinlahdenkatu 3. Kurssin hinta on SiMan jäseniltä 25 euroa, muilta 30 euroa. Kurssin kesto on noin kolme tuntia, ja sen vetää Uudenmaan Marttojen kotitalousneuvoja Maria King. Kurssi alkaa klo 17.30. Sitovat ilmottautumiset ja mahdolliset lisäkysymykset simameiliin, kurssin paikat täytetään ilmottautumisjärjestyksessä. Ilmottautuneille luvassa lisäinfoa myöhemmin.

Huom! Ilmoittautumiset jo 15.3. mennessä! Ilmoitathan samalla mahdollisen erikoisruokavaliosi. Tervetuloa! Ja tuo ystäväsikin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s