Skräppäyskurssi

Skräppäyskurssi ti 30.3.2010 klo 17.30-20.30 Marttakeskuksessa Kampissa.

Odottavatko valokuvasi albumiin laittoa? Skräppäys tarjoaa sinulle mainion mahdollisuuden järjestää kuvat ja koota niistä näyttävä, jälkipolville säilyvä muistoalbumi. Tule tekemään valokuvistasi upea muistokirja itsellesi tai lahjaksi Siperian Marttojen skräppäyskurssille!

Kurssilla käydään läpi skräppäykseen tarvittavat materiaalit ja välineet värikkäistä papereista nappeihin sekä niitteihin. Mukaan kannattaa valita valokuvia muutamasta eri aiheesta. Illan aikana ehtii yleensä tehdä yhden sivun. Ohjaaja Mira tuo mukanaan tarvittavat leikkurit, laitteet ja muut välineet. Ohjaajalla on mukana myös papereita ja koristeita, joita voi ostaa.

Kurssin hinta on Siman jäseniltä 19 euroa ja muilta 21 e, sis. välipalan. Lisäksi kurssipäivänä materiaalimaksu ohjaajalle käyttämistäsi papereista ja koristeista. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä viesti SiMa-meiliin, siperian.martat(at)gmail.com, sekä maksamalla osallistumismaksu SiMan tilille (Suupohjan Osuuspankki, Siperian Martat, 473000-114123) viimeistään ti 22.3.2010. Laita maksun viestisiksi ”skräppäys” ja oma nimesi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mahdollinen erityisruokavaliosi.

Kurssi järjestetään Uudenmaan Marttojen tiloissa Kampissa, Lapinlahdenkatu 3, 3. krs.
Kun tulet kurssille, paina ovisummerista Uudenmaan Martat, 3. krs.

Lisätietoja voit kysellä Hannalta SiMa-meilin välityksellä.

Kurssin ohjaajan Miran nettisivut:
Askartelu Amalia
amalianaskartelut.blogspot.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s