Pumpulia, silkkiä ja unelmia Joliessa

Siperian Martat pääsi tutustumaan luonnonkosmetiikkatalo Jolieen ja Suomen ensimmäisen ekosertifioidun luonnonkosmetiikkasarjan, Mia Höytö Cosmeticsin perustajaan Mia Höytöön.
Saimme kuulla miksi luomukosmetiikkaa kannattaa suosia, ja harva meistä olikaan ajatellut, miten paljon esimerkiksi muovia tai allergisoivaksi luokiteltuja ainesosia tavallisessa kosmetiikassa voi olla. Jolien asiantuntevat myyjät kertoivat meille myös valikoimastaan ja opastivat jokaista henkilökohtaisesti oikeiden tuotteiden löytämisessä.
mia_MG_0655.jpg

Ihana Mia Höytö (kuvassa) kertoi meille, miten hänen omat iho-ongelmansa olivat alkusysäys oman kosmetiikkasarjan kehitykselle. Suomessa valmistettava, ekosertifioitu sarja on jo myynnissä useassa maassa, ja lisää uutuuksia sarjaan on odotettavissa taas pian. Mia valotti meille yrittäjäuransa alkuvaiheita sekä sitä, miten tuotekehitysprosessi kosmetiikassa kulkee. Saimme myös vinkkejä tuotteiden käyttöön, esimerkiksi silmänympärysvoidetta kannattaa taputella iholle nimettömillä sisänurkasta ulospäin ja kasvovoiteen levitys on parempi suorittaa mieluummin ylös- kuin alaspäin suuntautuvilla liikkeillä – kyllä maan vetovoima vetää ihoa alaspäin ilman, että meidän tarvitsee itse sen vaikutusta voimistaa.

Mukavan illan päätteeksi lähdimme kotiin jolielaisten meille valikoimien pienten lahjojen kanssa, ja osalla oli ostoskasseissaan myös pumpulia, silkkiä ja unelmia, eli Mia Höydön tuotteita. Mian tuotteet on osuvasti nimetty suomalaisilla hemmottelevan kuuloisilla nimillä, ja mikä tuntuisikaan ihanammalta kuin illalla sipaista kasvoilleen hieman unelmaa ja vartalolleen silkkiä. Luomuna, totta kai!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s