Luonnonkosmetiikkaa 22.9.

Tule mukaan viettämään henkilökohtaista ystäväiltaa Suomen johtavaan luonnonkosmetiikkataloon Jolie shopiin, jossa pääset tutustumaan luonnonkosmetiikkaan ja Jolien monipuoliseen valikoimaan.

Voit esittää kysymyksiä ihonhoidosta, meikkauksesta ja raaka-aineista, tuoksutella tuotteita ja sovitella koostumuksia, tutustua herkullisiin meikkiväreihin ja etsiä itselle sopivia tuotteita.

Siperian Martoille räätälöidyn ohjelman mukaisesti paikalla on lisäksi Suomen ensimmäisen ekosertifioidun luonnonkosmetiikkasarjan, Mia Höytö Cosmeticsin perustaja, ihanan valoisa Mia Höytö.  Hän tulee kertomaan illan aikana luonnonkosmetiikasta, avaamaan sarjansa tarinaa ja ajatusta, omia kokemuksiaan yrittäjyydestä sekä esittelemään tuotteitaan. Mia Höytö Cosmeticsin kauniit pakkaukset kätkevät sisäänsä erittäin tehokasta, erityisesti Suomen ilmasto-olosuhteisiin sopivaa kosmetiikkaa. Illan aikana Mialta on mahdollisuus kysyä mitä tahansa aiheeseen liittyvää.

Ystäväillassa on pientä tarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa pienen Jolie-lahjan. Ystäväilta ei sisällä ostovelvoitteita mutta Jolie tarjoaa illan aikana 10% alennuksen koko valikoimasta.

Tilaisuus pidetään torstaina 22.9.2016 klo 19 alkaen Jolien tiloissa osoitteessa Uudenmaankatu 26, Helsinki ja tilaisuus kestää pari tuntia.  Ystäväillan hinta on SiMan jäsenille 10 € ja muille 12 €. Ilmoittautumiset SiMa-mailiin siperian.martat(ät)gmail.com viimeistään pe 9.9, lähetämme maksutiedot erikseen ilmoittautuneille.

IMG_9256

Lisätietoa Joliesta osoitteessa www.jolie.fi ja Mia Höydöstä osoitteessa www.miahoyto.fi.

Tervetuloa mukaan!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s