Askelmerkit vaurauteen, koulutustilaisuus 24.9.

Kaksi täysin saman verran tuloja ansaitsevaa henkilöä voi päätyä täysin vastakkaisiin taloudellisiin tilanteisiin – huonoon tai hyvään. Miten tämä on mahdollista? Toinen ymmärtää, kuinka raha virtaa omassa taloudessa siten, että taloudelliset mahdollisuudet kasvavat. Toinen taas kerää itselleen vastuita, jotka saattavat upottaa heikkona hetkenä ojan pohjalle.

Tässä koulutuksessa etsitään Terhi Majasalmen* avustuksella vastauksia kysymykseen ”Missä pääomani tuottaisivat parhaalla mahdollisella tavalla?”

WP_20150817_001

Tule oppimaan, mitä askelia vaurastumisen polulla kannattaa ottaa!

Koulutuksessa opit muun muassa:

– Kuinka suojaat oman taloutesi?
– Kuinka vararahasto kerätään?
– Miten pysyt hintojen nousun mukana?
– Miten saat kerättyä varallisuutta?
– Miksi on tärkeää aloittaa tänään eikä huomenna?

Koulutus kestää noin 2,5 h ja se järjestetään Helsingissä Arkadia International Bookshopin tiloissa (Nevanderinkatu 11, Helsinki) torstaina 24.9.2015 klo 16.30 alkaen. Koulutuksen hinta on vain 5 € SiMan jäseniltä ja 10 € muilta! Sitovat ilmoittautumiset ke 16.9.2015 mennessä SiMa-mailiin siperian.martat(ät)gmail.com.

Koulutuksen jälkeen simalaiset lähtevät sulattelemaan oppimaansa ja vaihtamaan ajatuksia johonkin läheiseen ravintolaan, voit ilmoittautuessasi myös kertoa kiinnostaisiko sinua tulla mukaan istumaan iltaa kanssamme, infoa: https://siperianmartat.fi/2015/09/14/jasenilta-24-9/

*KTM Terhi Majasalmi on aloittanut varallisuuden kasvattamisen nollasta ja on hyvä esimerkki siitä, että päättäväisyydellä ja pitkäjänteisyydellä voi saada aikaan isoja tuloksia. Majasalmi puhuu siitä, miten meistä jokainen voi vaikuttaa itse omaan taloudelliseen tulevaisuuteensa. Häntä on kiitetty positiivisesta suhtautumisesta rahaan ja hänen tuloksensa varallisuusvalmentajana ovat vakuuttavia. Majasalmi on kirjoittanut henkilökohtaiseen talouden hallintaan liittyvän Totuus taloudestasi -kirjan. Lisätietoja Terhistä sivulla http://terhimajasalmi.com/tietoa-terhista/

One thought on “Askelmerkit vaurauteen, koulutustilaisuus 24.9.

  1. Päivitysilmoitus: Jäsenilta 24.9. | Siperian Martat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s