Hyvän mielen vaatekaappi – TÄYNNÄ!

Siperian Martat järjestää Rinna Saramäen johdolla suosittuun Hyvän mielen vaatekaappi -kirjaan perustuvan kahden kerran kurssin, jonka aikana ylipursuava ”ei ole mitään päällepantavaa”-vaatekaappi muokataan toimivaksi, omaa hyvinvointia edistäväksi ja samalla ekologiseksi Hyvän mielen vaatekaapiksi.

Ensimmäisellä kerralla selvitetään oman tyylin peruspilarit ja omat tilanteet joihin vaatekaapin pitää vastata sekä selvitetään vaatebudjetti. Toisella kerralla piirretään selkeä kartta omasta ihanteellisesta vaatevarastosta, käsitellään miten ja mitä pitäisi poistaa vaatekaapista, ja miten ja mitä pitää ja kannattaa hankkia.

Kesytä vaatekaappisi!

Kesytä vaatekaappisi!

Kurssi järjestetään tiistaina 10.3. ja 17.3. klo 17.15-19.45. Paikkana on Kallion kirjaston pohjakerroksessa sijaitseva Dekkarikirjasto (osoite Viides linja 11, Helsinki). Kurssin hinta on 40 euroa Siperian Marttojen jäsenille ja 45 euroa muille.

Ilmoittautumiset Siperian Marttojen sähköpostiin (siperian.martat(ät)gmail.com), lähetämme ilmoittautuneille maksuohjeet erikseen.

Tervetuloa laittamaan vaatekaappi kuntoon kanssamme!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s