Cupcakes & cakepops!

Kuppikakkukurssille ilmoittautuminen on alkanut! Siperian Martat aloittavat vuoden makeasti eli loihdimme herkullisia cupcakeja ja koristeellisia cakepopseja maanantaina 12.1.2015 klo 17.00.

Kurssi pidetään Uudenmaan Marttojen opetuskeittiössä Kampissa ja se kestää noin kolme tuntia. Hinta Siperian Marttojen jäsenille 30 e, ei-jäsenille 32 e sisältäen opetuksen, reseptit ja materiaalit. Herkkuja riittää myös kotiinvietäviksi.

Sitovat ilmoittautumiset 17.12. mennessä. Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu kurssille ilmoittamalla yhteystietosi simameiliin (siperian.martat(ät)gmail.com). Saat myöhemmin maksutiedot sähköpostiisi. Ole siis nopea, mikäli mielit kurssille!

Simameilin kautta vastataan myös kysymyksiin ja voi ilmoittaa jostain erityistoiveesta. Osa leivonnaisista voidaan tehdä gluteenittomina, jos vaan osallistuja voi olla samassa tilassa, jossa leivotaan myös tavallisista jauhoista.

Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s