Ilta ammattijärjestäjän kanssa

Tule vaihtamaan asusteita ja ajatuksia ammattijärjestäjän, marttojen ja muiden osallistujien kanssa torstaina 2.10. klo 18-20!

fleas

Siperian Marttojen vieraaksi saapuu ammattijärjestäjä Eveliina Lindell. Paikkana on Pop Up ILO Makkaratalossa. Voit tuoda asusteita (huiveja, laukkuja, koruja, vöitä ym.) tavaranvaihtopöytään, josta saa ottaa itselle tarpeellisia löytöjä ilman maksua. Voit osallistua myös pelkästään ottamalla tai antamalla. Ylimääräiset asusteet toimitetaan hyväntekeväisyyteen.

Illan kuluessa Eveliina kertoo vinkkejä teemoistaan mahtumisesta ja ehtimisestä sekä työstään ammattijärjestäjänä. Vuorovaikutteisen ohjelman lomassa pääsee paitsi hörppäämään kupposen kuumaa, tekemään maailman pisintä kaulahuivia Pop Up ILOn toiminnan tukemiseksi. Ohjeet, puikot, virkkuukoukut ja materiaalit löytyvät paikan päältä.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Ilmoittautuminen on suotavaa muttei pakollista. Ilmoittautumalla viimeistään 30.9. autat arvioimaan tarjoilujen määrää, mutta olet tervetullut ilmankin. Ilmoittautuminen tehdään vapaamuotoisesti osoitteeseen siperian.martat(ät)gmail.com.

Tule sellaisena kuin olet ja tuo ystäväsikin! Myös lapset ovat tervetulleita Pop Up ILO:on. Tavataan pian!

Tunnelmia Eveliinan blogista:
http://www.golightly.fi/

FB-tapahtuma:
https://www.facebook.com/#!/events/1470067356609856/?ref_newsfeed_story_type=regular&source=1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s