Tule tutustumaan Lumiin!

Tervetuloa tutustumaan kanssamme Lumi-laukkumerkin liikkeeseen Helsingin Aleksanterinkadulle maanantaina 7.4. klo 19! Illan aikana Lumi-merkin perustaja Sanna Kantola kertoo yrityksen historiasta, kehityksestä ja tavasta toimia. Myymälän henkilökunta esittelee meille kevätmalliston uutuuksia sekä suosikkituotteita, ja ehdimme myös tehdä ostoksia.

Lumi-ilta on maksuton, mutta ilmoittauduthan torstaihin 3.4. mennessä Siperian Marttojen sähköpostiin siperian.martat(aä)gmail.com jotta tiedämme moniko on tulossa. Ilmoitathan samalla myös mahdollisista erikoisruokavalioista.

Tervetuloa mukaan! Liikkeen osoite on Aleksanterinkatu 28 ja tapahtuma kestää noin tunnin. Lisätietoja Lumi-merkistä osoitteessa http://lumiaccessories.com/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s