SiMan käsityömartta esittäytyy

SiMan kässämartta Anniina Salakka esittäytyy:

Olen kolmekymppinen tuore martta, työskentelen lastentarhanopettajana ja harrastan käsitöitä. Eniten pidän neulomisesta ja virkkaamisesta, mutta ompelen myös jonkin verran. Olen myös esimerkiksi nyplännyt pitsiä ja kokeillut lautanauhojen kutomista – kokeilen mielelläni erilaisia tekniikoita vaikkapa työväenopiston kursseilla tai nyt myös kässämartoissa. Kirjoitan Neulatyyny-käsityöblogia valmistuneista töistä: http://apanen.blogspot.fi/.

Anniina

Kuva
Photo: A-M Tuominen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s