Tutustumaan Finlaysonille 20.11.

SiMa toivottaa kaikki tervetulleeksi yksityistilaisuuteen Finlaysonin Esplanadin myymälään keskiviikkona 20.11.2013 klo 17:30-19:00! Ohjelmassa on tutustumista yrityksen historiaan ja sen ihanan pehmeisiin tuotteisiin sekä hyödyllisiä kodintekstiilien hoito-ohjeita.

Illan aikana teillä on mahdollisuus tehdä Finlayson- ja Familon-ostoksia -20% erikoisalennuksella normaalihinnoista, J.F. by Finlayson –mallisto -10%. Tämä on siis mainio tilaisuus ostaa vaikka joululahjoja .

Myymälän osoite on Eteläesplanadi 14, Helsinki. Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittauduthan SiMa-mailiin (siperian.martat@gmail.com) jotta tilaisuuden järjestäjät pystyvät varaamaan oikean määrän tarjottavaa.

www.finlayson.fi

Nähdään marraskuun lopussa ihanien tekstiilien keskellä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s