Kauneutta jokaiselle

 Tiistaina 3.9. kokoontui innokas naisjoukko kuulemaan kauneuden saloista.Meikkaaja-stylisti Annika Tanska oli lupautunut kertomaan meille vinkkejäpukeutumisesta, meikkaamisesta ja kampauksista sekä tekemään kaikille väri-ja vartalotyyppianalyysin. Annika kertoi kauneusmottonsa olevan se, ettävaikka kauneus lähtee sisältä, on omasta ulkonäöstä huolehtimisella isomerkitys myös sisäiseen hyvinvointiin, ja tästä syystä ulkoiseenkinkauneuteen kannattaa satsata.

 Kuva

Saimme oppia, miten rasvoittuvan ihon meikki saadaan pysymään kasvoilla: ”Tää ei kiillä vieläkään!”, minkälaiset vaatteet sopivat kenellekin:”Hyvä, ettei tarvitse käyttää trumpettilahkeita”, miten tehdään helppo arkimeikki: ”Poskipunahan saa aikaan uskomattoman muutoksen!” – sekä paljonmuuta jokapäiväiseen kauneuteen liittyvää. Saimme nähdä käytännössä, miten eri värisävyt eivät sovi toisille ollenkaan kun taas toisille samat sävyttuovat lämpimän hehkun kasvoille, ja miten muutaman sentin ero paidanpituudessa saa lantion näyttämään aivan eri kokoiselta.

Iloisen ja lämminhenkisen illan anti oli monta uutta vinkkiä sekä innostuspäästä kokeilemaan uusia asioita käytännössä. Mistä sitä tietää, vaikkaseuraavalla ostoskerralla ostoskoriin päätyykin uudenvärinen paita tai sesilmänrajaustussi, jonka käyttöä aiemmin tuli jännitettyä ihan turhaan!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s