Kauneusilta kaikille ihanille simalaisille

Tervetuloa Siperian Marttojen kauneusiltaan 3.9. klo 17.30!

Lähestyvän syksyn piristykseksi Siperian Martat järjestävät tiistaina 3.9. klo 17.30 alkaen kauneusillan Kulosaaressa. Paikalla kauneudesta kertomassa on meikkaaja-stylisti Annika Tanska, joka on toiminut kauneusalalla jo vuosia.

Ennen iltaa osallistujat voivat lähettää Annikalle sähköpostilla oman kuvansa, jonka perusteella Annika tekee jokaiselle oman väri- ja kehoanalyysin. Itse kauneusillassa käsitellään seuraavia asioita, joita demonstroidaan osallistujien avulla, kaikki siis pääsevät myös itse osallistumaan johonkin illan teemaan mallina 🙂

kuvastin

Vaatetus/tyyli:

– vartalo-oppi (Mitä pitäisi suosia/välttää riippuen omasta vartalotyypistä?)
– värianalyysi (Mistä tietää mitkä värit ovat itselle parhaat/huonoimmat?)
– oman tyylin löytäminen
– viimeistelyn tärkeys kokonaisuuden luomiseen

Meikki/Hiukset:

– meikkaamisen perusteet (arkimeikki ja juhlameikki)
– meikki iän mukaan
– hiustyyli kasvojen muodon mukaan
– helpot kampaukset

Illan hinta on SiMan jäseniltä 32 euroa, muilta 37 euroa, ja illan kesto on noin 3,5 tuntia. Ilmottautumiset ja tarkemmat ohjeet muun muassa valokuvan lähttämisestä SiMa-mailista siperian.martat(ät)gmail.com. Iltaan mahtuu mukaan kymmenen ensimmäistä ilmottautujaa, joten kannattaa olla nopea! Tilaisuudessa on tarjolla myös pientä purtavaa, joten ruokavaliorajoitukset kannattaa kertoa ilmottautumisen yhteydessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s