JÄÄTELÖN MAISTELUA

SiMA kokoontuu elokuussa keskiviikkona 28.8. klo 18.00 jäätelön merkeissä.

Tilaisuus: 3 Kaverin Jäätelön maistelu

Idea: Tehtävänämme on tutustua 8–15 eri jäätelöön, joista osa löytyy jo kaupan pakastealtaasta ja osa ei. Illan aikana maistelemme, kommentoimme ja kuuntelemme makeita juttuja 3 Kaverin Jäätelöstä. Ja tietenkin nautimme.

Miltä maistuu jäätelö, joka on valmistettu Suomessa suomalaisista lähiraaka-aineista? Maistuuko mansikkajäätelö enemmän mansikalle, jos paketin sisällöstä lähes puolet on lähituotettua luomumansikkaa?

Kontulalaisen 3 Kaverin Jäätelön suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Tule mukaan ottamaan selvää miksi.
3kaverusta

Yksi perustajakaveruksista, Heikki Huotari, kertoo tehtaan tarinan ja tarjoilee 8–15 erilaista maistiaista.  Tehtävänämme on myös auttaa perustajia päättämään, minkä jäätelön he seuraavaksi tuovat markkinoille.

Ota mukaan myös lapsesi!

Hinta: 5 € / hlö.

Lapset puoleen hintaan, taaperot ilmaiseksi.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset SiMa-meiliin. Mukaan mahtuu 20 nopeinta!