Kesäterveiset

Tapahtumarikkaan kevätkauden jälkeen Siperian Martat hiljenee kesäksi. Sähköpostia voi lähettää ja kesäpäivystys toimii, tosin harvakseltaan. Uutta olemme toki jo suunnitelleet syksyksi. Luvassa on korupajaa, kauneusiltaa, kasviluentoa, ruokakurssia ym. yhdessä tekemistä ja kokemista.

Tapaamme seuraavan kerran ti 13.8. klo 17.30. Ravintola Factoryssa (tavaratalo Aleksilla 5 krs.) hallituksen kokouksen merkeissä. Toiveita ja ideoita voi lähettää kokoukseen sähköpostitse tai tulla itse paikan päälle neulomaan ja nalkuttamaan kanssamme.

Jalosireeni

Toivotamme kaikille jäsenille oikein mukavaa juhannusta ja hyvää kesää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s