Kasviksia karibialaisittain

Siperian Martat järjestää maanantaina 28.5.2012 ruokakurssin teemalla Kasviksia karibialaisittain. Menussa on aiempina kurssikertoina ollut muun muassa pähkinä-perunakeittoa, kasvislaatikkoa, bataattimuhennosta, paahdettuja papusämpylöitä salsan kera sekä suklaista jälkiruokaa rommi-banaanien kera. Tämän toukokuisen kurssin menu päivitetään lähempänä kurssipäivää sesongin mukaan.

Kurssi alkaa klo 17.30 ja se kestää muutaman tunnin. Paikkana on Marttatalon opetuskeittiö osoitteessa Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. Mukaan et tarvitse kuin sisäkengät tai villasukat jotteivat jalat palele, ja tietenkin paljon iloista mieltä.

Kurssin hinta on simalaisille 25 euroa ja muille 30 euroa. Ilmottautumiset SiMa-mailiin, ilmoitathan samalla mahdollisista ruoka-ainerajoituksista. Ilmottautuminen on sitova kun kurssi on maksettu, esteen sattuessa emme valitettavasti voi palauttaa kurssimaksua, mutta halutessasi voit hankkia tilallesi toisen henkilön tai kysellä olisiko kurssin varasijoilla halukkaita osallistujia.

Tervetuloa mukaan kokkailemaan mukavassa seurassa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s