Tarjottavaa illanistujaisiin, ruokakurssi 13.12.

Maanantaina 13.12.2010 SiMa järjestää ruokakurssin teemalla Tarjottavaa illanistujaisiin. Kurssilla valmistetaan kaikenlaista pientä mukavaa illanistujaisten hengessä, ja kurssin lopuksi kaikki pääsevät maistelemaan muidenkin tekosia. Tervetuloa siis mukaan!

Kurssi järjestetään Uudenmaan Marttojen opetuskeittiössä Helsingin keskustassa osoitteessa Lapinlahdenkatu 3. Kurssin hinta on SiMan jäseniltä 20 euroa, muilta 25 euroa. Kurssin kesto on noin kolme tuntia, ja sen vetää Uudenmaan Marttojen kotitalousneuvoja Tuula Kivialho. Kurssi alkaa klo 17.30.

Sitovat ilmottautumiset ja mahdolliset lisäkysymykset simameiliin, kurssin paikat täytetään ilmottautumisjärjestyksessä. Ilmottautuneille luvassa lisäinfoa myöhemmin. Nähdään joulukuussa pikkupurtavien merkeissä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s