Saippuakurssi 20.10.2010 klo 18.00 ON TÄYNNÄ!

Savikurssin jälkeen on hyvä saada kynnenaluset puhtaaksi, ja tämä käy neuvokkaalta martalta tietenkin parhaiten itse tehdyllä saippualla! Tule siis mukaan SiMan saippuakurssille, jossa saat tutustua saippuan tekoon ja kotiin viemiseksi saat kaksi erilaista saippuaa. Aiempia tietoja tai taitoja ei tarvita, sillä saippuan valmistus itse on hauskaa, helppoa ja turvallista. Tervetuloa siis mukaan!

Kurssi järjestetään Helsingin Marttayhdistyksen tiloissa Etelä-Haagassa, osoite on Kangaspellontie 7 A. Kurssin hinta on simalaisilta 20 euroa, ei-simalaisilta 25 euroa. Ilmottautumiset ja lisäkysymykset SiMan mailiin osoitteeseen siperian.marta(ät)gmail.com, ilmottautuneille lähetetään tarkempaa tietoa osallistumisesta ja maksamisesta lähempänä ajankohtaa.

3 thoughts on “Saippuakurssi 20.10.2010 klo 18.00 ON TÄYNNÄ!

  1. Tervehdys, löysin juuri oikeaan aikaan tämän blogin ja maininnan saippuakurssista. Miten sinne pääsee, täällä olisi kaksi innokasta osallistujaa? Mitä kautta voi ilmottautua?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s