Teetä ja sympatiaa

SiMan kurssi “Kello viiden tee englantilaiseen tapaan” 7.4.2010 keräsi 13 innokasta teen ja englantilaisten herkkujen ystävää Uudenmaan Marttojen uuteen ja upeaan opetuskeittiöön. Maistelimme kolmea erilaista teetä, sekä rooiboshia – kaikki tietysti oikeaoppisesti kaikkien taiteen sääntöjen mukaan valmistettuina. Teen kera kurssilaiset saivat rasvaa ja hiilihydraatteja kyllikseen 🙂

Kurssilla nautittiin kurkkuvoileipiä, paahtopaistivoileipiä, savulohivoileipiä, Welsh rarebit -leipiä, ”ratsastavia paholaisia” eli Devils on horseback,  skonsseja, hilloa ja kermaa, sitruuna-marenkipiirasta, Bara Brith – leivonnaisia, Victoria Sponge -kakkua ja shortbread -keksejä. Kaikki itse tehtyinä aina marenkipiiraan lemon curd -täytteestä alkaen!

Kurssin veti Sirkka King, joka englantilaisherkkujen lisäksi opetti kurssilaiset avaamaan pakkaukset mietistelytekniilla. Mietiskelytekniikkaa voi lämpimästi suositella kaikille ja kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin ja pakkauksiin.

SiMa kiittää.

2 thoughts on “Teetä ja sympatiaa

  1. Mietiskelytekniikka, eli meditatiivinen pakkauksenavaus tarkoittaa sitä, että ennen kuin paketin repäisee auki, se otetaan käteen, sitä tarkastellaan joka puolelta, tutustutaan sen avaamisohjeisiin – ja lähetetään samalla hiljainen kiitos sille, joka on pakkauksen suunnitellut. Näin välttyy repimästä (=rikkomasta) pakettia, pussia, rasiaa tms. 🙂 Testattu tosiolosuhteissa, toimii!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s