Kesäretkelle Porvooseen ja luomutilalle 13.6.

Tervetuloa mukaan kesäretkelle ihanaan Porvooseen ja Labbyn luomutilalle 13.6.!

Tutustumme ensin Labbyn luomutilaan tilan isännän opastuksella. Opas kertoo kartanon historiasta, luomu- ja biodynaamisesta viljelystä – ja lopuksi vierailemme tilan omassa puodissa, josta voi ostaa mukaan tilan tuotteita kotiin viemisiksi. Tila on kesäkuussa kauneimmillaan!

Labbyn tilalta bussi vie meidät Porvoon keskustaan, jossa on aikaa katsella vanhaa kaupunkia, kahvitella tai vaikkapa vierailla vanhan kaupungin pikku puodeissa tai Brunbergin tehtaanmyymälässä suklaaostoksilla. Vanhan kaupungin herttaiset puodit ja Brunberg palvelevat myös kesäsunnuntaisin.

Lähtö kello 10.00 Rautatieasemalta ja paluu n. kello 17:00 samaan paikkaan. Meitä kuljettaa koko päivän oma tilausbussi.

Kesäretken hinta on 30 euroa simalaisille ja 35 euroa muille. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä viesti SiMa-meiliin siperian.marta(a)gmail.com sekä maksamalla osallistumismaksu SiMan tilille (Suupohjan Osuuspankki, Siperian Martat, 473000-114123) viimeistään 31.5. Retki järjestetään jos osallistujia tulee riittävästi.

Lisätietoa:

Labbyn tila:
http://www.labbynkauppa.net/
Porvoon matkailu:
http://matkailu.porvoo.fi/

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

One thought on “Kesäretkelle Porvooseen ja luomutilalle 13.6.

  1. Muistakaa ilmoittautua ajoissa! 🙂

    Kesäretki odottaa – ota mukaan myös ystävä! Kaikille kyselijöille tiedoksi: ystävän ei tarvitse olla simalainen, eikä edes martta – joskin nythän tarjoutuu oiva tilaisuus tutustua SiMaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s