Varokaa! He ovat aseistautuneet terävin puikoin!

SiMa aloittaa syksyn toimintaosion tapaamalla uusia ja vanhoja jäseniä. Kohtaamme su 27.9. klo 14 Laajasalossa, Propagandamarttamme luona neuloen vauvan sukkia Marttojen juhlavuoden projektia varten. Voit myös neuloa tai virkata tilkkuja peitteeseen, jonka toimitamme Vaaka Ry:n tilkkupeitekampanjaan. SiMalla on muutama pari neulepuikkoja ja jonkin verran vauvansukkalankaa, mutta voit mieluusti ottaa mukaan omat käsityömateriaalisi. Ja käsityötaidottomille löytyy ensiopastusta paikan päältä!

Kierrätämme myös vaatteita; tuo vanhat vaatteesi vaihtoon ja saat samalla itsellesi upouuden syysgarderobin! Esittelemme kukin poisannettavat vaatteemme joita kiinnostuneet saavat sovittaa, muiden toimiessa arvovaltaisena juryna joka päättää ketä vaate parhaiten pukee.

Jos olet aina halunnut tutustua Martta-toimintaan, niin tule mukaan tapaamaan SiMalaisia ja kuulemaan lisää vapaamuotoisen rennoissa merkeissä!

Tarjolla kaffetta ja pullaa, ilmoitathan tulostasi 25.9. mennessä osoitteeseen siperian.martat(ät)gmail.com .

Tervetuloa!

One thought on “Varokaa! He ovat aseistautuneet terävin puikoin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s