Siperian Martat eduskunnassa

Simalaiset saivat hienon tilaisuuden tutustua kansanvallan pyhättöön ministeri Annika Saarikon vieraana. Pääsimme myös kuulemaan eduskunnan kyselytuntia ja kiertokäynnille vastaremontoituun eduskuntataloon. Politiikkaakin puhuttiin.

Siperian Martoilla on ollut tapana käydä tutustumassa paitsi vähän erikoisempiin nähtävyyksiin ja vierailukohteisiin, myös kyläillä simalaisten luona. Tällä kertaa vuorossa oli tutustuminen eduskuntataloon ja eduskunnan työskentelyyn.

20180503_181651

Eduskuntatalo ihastutti kauneudellaan.

Upea martta, ministeri Annika Saarikko otti meidät vastaan ja kahvin ja teen äärellä keskusteltiin politiikasta ja politiikan tekemisen arjesta. Marttaliike on ministerille inspiroiva esimerkki siitä, miten vanha ja perinteikäs voi olla myös moderni, ja kuinka muutos tulee sisältä päin – ehkäpä politiikkakin siis kaipaisi ripauksen marttahenkeä?

Eduskuntatalo ihastutti yksinkertaisella kauneudellaan. Remontin jäljiltä tuntuu kuin koko rakennus hohtaisi valoa ja lukemattomat, arkkitehdin suunnittelemat yksityiskohdat nousevat hienosti esille.

20180503_223017

Ministeri Saarikko lupasi viedä marttojen patalapputerveiset koko hallitukselle #martalta #patalapputempaus

20180503_164327.jpg

TV:stä tuttu…

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s