Juhlavuosi alkaa!

Siperian Martat juhlistaa tänä vuonna 10-vuotissyntymäpäiväänsä!

2017 on juhlavuosi paitsi Suomelle, myös SiMalle. SiMan perustamisesta tulee kuluneeksi 10 vuotta ja tätä merkkipaalua juhlistetaan koko vuosi. Juhlavuotta järjestämään kootaan juhlavuosikomitea, johon on tervetullut jokainen jäsen joka tahtoo päästä vaikuttamaan juhlan ideointiin ja koostamiseen. Siispä hyvä jäsen, vilkaiseppa seuraavat ja ole yhteydessä joko SiMa-mailin tai Facebookin kautta!

1. Mitä SiMa on sinulle, mitä se on antanut, haluaisitko jakaa muiston tai kommentin matkan varrelta? Otamme muistelot, kommentit ja sutkautukset ilolla vastaan mahdollisimman monelta (kaikilta!), jotta saadaan koostettua SiMan syvin olemus!

2. Kiinnostaako juhlakomiteassa mukana oleminen? Järjestelyt tehdään porukalla joten yksin ei kukaan joudu hääräämään. Mukaantulijoilta kuitenkin toivotaan aktiivista osallistumista kokouksiin ja sovittuihin järjestelyihin, juurikin jottei kukaan löydä itseään toukokuussa itsekseen hääräämästä.

3. Miten sinä haluaisit juhlistaa SiMaa? Jollet ehdi komiteaan, olet tervetullut jakamaan ehdotuksen joka tapauksessa.

Juhlafiiliksin SiMa toivottelee mukavaa juhlavuotta!

fireworks

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s