Kemiaa keittiössä

SiMan ruokamartta Heli Virkki esittäytyy!

Kuva. S. Kärki

Kuva. S. Kärki

Olen 36- vuotias kahden pienen pojan äiti Helsingin kantakaupungista. Kiinnostukseni ruoanlaittoon ja leivontaan heräsi jo varhain lapsuudenkodissani, jossa Karjalassa syntynyt äitini on leiponut ja valmistanut ruokaa hartaudella niin kauan kuin muistan. Kotimaiset raaka-aineet ja kausien seuraaminen ruokapöydässä ovat olleet keskeisiä elementtejä perheessäni, sekä lapsena että nykyisin.

Oma mieluisin makumaailmani sijoittuu Ranskan eri alueille ja niille ominaisiin ruokiin ja viineihin. Siihen suuntaan perheeni onkin useasti matkaillut makuelämysten perässä. Tällä hetkellä kotonamme lapsiperheen ruokakulttuuriamme hallitsevat kuitenkin pääasiassa helpohkot ja aikaa säästävät perusreseptit, mieluusti kuitenkin pienellä piristävällä henkilökohtaisella vivahteella. Ruokamarttana toivoisin paitsi syventäväni ruoanvalmistukseen liittyviä tietojani ja taitojani, mutta myös jakavani innostusta ja vaihtavani kokemuksia tähän monipuoliseen harrastukseen liittyen muiden samanhenkisten ihmisten kanssa.  

Ammatikseni teen töitä kemian tutkimuksen parissa. Yhtymäkohtia ruokaharrastukseen löytyy siis myös päivätyöstä, ruoanvalmistushan on pitkälti kemiaa! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s