Askartele ja avaudu SiMan kanssa

SiMa ei vain neulo ja nalkuta, SiMassa saa myös askarrella ja avautua!

Tervetuloa siis askartelemaan kortteja lastenosastoille ti 11.3 klo 17-20! Kortit toimitetaan tämän kevään Nunnupeittokeräyksen kautta eteenpäin. Onnittelukortit ilahduttavat pienten potilaiden arjessa.

Tilaisuus järjestetään Itä-Pasilassa Järjestotalo I, Asemamiehenkatu 4. Tarkemmat ohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä. Voit ilmoittautua sähköpostitse siperian.martat ät gmail.com.2009-04, käsinukkeja

SiMa tarjoaa pientä välipalaa. Ilmoittaudu mukaan, niin pystymme varaamaan sopivan määrän tarjottavaa. Ilmoita myös mahdolliset erityisruokavaliot.

Sima ja Hapsulin blogi tarjoavat askartelumateriaalit. Näin alkuunsa on 120 korttipohjaa. Voit myös tuoda omia materiaaleja mukanasi. Voit askarrella minkälaisia kortteja haluat, mutta teemme myös muutamia valmiita helppoja malleja valmiiksi ja ohjeistamme näiden tekemisessä.

Lisätietoja keräyksestä:
http://peittoja.blogspot.fi/

Mikäli haluat tehdä nunnupeittoja tai pieniä leluja rohkeuspalkinnoiksi pienille potilaille, ota yhteyttä sima-meiliin. Näihin meillä ei ole tarjota materiaaleja, mutta voimme postittaa tuotokset keskitetysti Siperian Marttojen kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s