Brunssille Dylaniin ja neulomaan lankatalo Priimaan 10.3!

SiMa järjestää mukavaa lauantaitekemistä 10.3. ruuan ja käsitöiden merkeissä. Ensin suuntaamme Helsingin Arabiaan brunssille ravintola Dylaniin klo 11.30 (http://www.dylan.fi/arabia/), ja tämän jälkeen noin klo 13 neulomaan hyvässä seurassa lankatalo Priimaan Vallilaan osoitteeseen Mäkelänkatu 54 (http://www.lankatalopriima.fi/).

Dylanin brunssi maksaa 16 euroa, ja SiMa maksaa brunssin kymmenelle ensimmäiselle ilmottautujalle, joten kannattaa olla nopea :). Lankatalo Priimassa puolestaan on mukava istuskella neulomassa joko kesken olevaa käsityötä tai inspiroitua monipuolisesta lankavalikoimasta. Voit osallistua joko molempiin tai vain toiseen tapahtumaan oman mielenkiinnon mukaan!

Ilmottautumiset SiMa-mailiin tiistaihin 6.3. mennessä. Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s