Brunssille Dylaniin ja neulomaan lankatalo Priimaan 10.3!

SiMa järjestää mukavaa lauantaitekemistä 10.3. ruuan ja käsitöiden merkeissä. Ensin suuntaamme Helsingin Arabiaan brunssille ravintola Dylaniin klo 11.30 (http://www.dylan.fi/arabia/), ja tämän jälkeen noin klo 13 neulomaan hyvässä seurassa lankatalo Priimaan Vallilaan osoitteeseen Mäkelänkatu 54 (http://www.lankatalopriima.fi/).

Dylanin brunssi maksaa 16 euroa ja sillä saa herkutella mielin määrin herkkuja notkuvista noutopöydistä.

Lankatalo Priimassa puolestaan on mukava istuskella neulomassa joko kesken olevaa käsityötä tai inspiroitua monipuolisesta lankavalikoimasta. Voit osallistua joko molempiin tai vain toiseen tapahtumaan oman mielenkiinnon mukaan!

Ilmottautumiset SiMa-mailiin tiistaihin 6.3. mennessä. Tervetuloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s