Maailman ensimmäinen Salainen Marttaystävä

Salainen Marttaystävä alkaa!

Varsinaiset Martat ja Siperian Martat järjestävät yhteistyössä maailman ensimmäisen Salainen Marttaystävä -kierroksen. Salainen ystävä ja hauska postipaketti kerran kuussa pimeimpien syys- ja talvikuukausien aikana piristää varmasti jokaista. Lähde siis sinäkin mukaan!

Mutta mikä on Salainen Marttaystävä? Maailmalla on jo monenlaisia ”Salainen ystävä” rinkejä mm. leivonnan ja käsitöiden saralla. Salainen ystävä -ringin perusperiaate on yksinkertainen: jokainen osallistuja saa salaisen ystävän, jota tulee ilahduttaa ringin säännöissä määritellyllä tavalla esimerkiksi erilaisilla yllätyslahjoilla. Lahjojen ja yllätysten lähettäjän henkilöllisyys selviää vastaanottajalle vasta viimeisen lähetyksen yhteydessä. Näin siis toimii myös Salainen Marttaystävä. Marttamaisuutta on rinkiin tuotu mm. kuukausien teemoilla sekä ajatuksella itse tekemisestä ja kierrättämisestä. Rinkiä hallinnoi kaksi ”übermarttaa”. Übermartat ottavat vastaan ilmoittautumisen, jakavat parit, neuvovat aina tarvittaessa sekä tietysti huolehtivat kirjanpidosta.

Salaiseen Marttaystävään osallistumisen edellytyksenä ei ole Marttayhdistyksen jäsenyys, eli mikäli et vielä ole osallistuvien marttayhdistysten jäsen voit silti osallistua ja liittyä jäseneksi vaikka joskus myöhemmin. Lisätietoa, ilmoittautumisohjeet ja ajankohtaisia tiedotuksia löydät osoitteesta http://smy1.blogspot.com  Lisätietoa saat myös übermartoilta osoitteesta salainen.martta(ät)gmail.com.

Aurinkoista, hauskaa ja Salaista Marttasyksyä toivottavat übermartat Johanna ja Hanna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s